Stigli pozivi za reprezentaciju za petoricu igrača KMF Smederevo

SMEDEREVO, 17. maj 2024 – Igre i rezultati KMF Smederevo, povratak u najviši rang srpskog futsala, nisu prošli nezapaženo; petorica igrača ovog kluba će u predstojećim mečevima reprezentacije obući dres sa grbom Srbije.  U selekciji do 23 godine nastupiće Nikolić Paunović i Ćirka, a u onoj mlađoj, do 19 godina, Stolić i Nešić.

Selekcija Srbije U 19 igra u Poreču i to je najveći turnir u Evropi, na kome učestvuje 12 reprezentacija, koje su  podeljene u četiri  grupe. Učesnici su Italija, Hrvatska, Poljska, Finska, Maroko, kao najbolja ekipa Afrike…

Naša reprezentacija, u kojoj će biti Stolić i Nešić, u grupi je sa Marokom i Finskom, utakmice sa igraju 19. i 21. juna, a prve dve ekipe iz grupa idu u četvrtfinale

Skup reprezentacije je 16. juna u Kragujevcu, a sa ekipom putuje i predsednik KMF Smederevo Goran Lazić.

Što se tiče selekcije U 23, skup je u Vrnjačkoj banji 10. juna, utakmice sa Turskom i Belgijom su na programu 13. i 15. juna, a u ovoj reprezentaciji nastupiće Nikolić, Paunović i Ćirka.


Uz ove još jedna vest siže iz KMF Smederevo; novi kondicioni trener je Vladimir Vlahović. On je na toj poziciji nasledio Dragana Đorđevića, koji je odskora član smederevskog Gradskog veća zadužen za sport i omladinu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!