Sednica smederevske Gradske skupštine zakazana za naredni utorak

SMEDEREVO. 7. jun 2024 – Odbornici Gradske skupštine Smedereva okupiće se po četvrti put u ovom sazivu u utorak 11. juna. Pred njima će biti predlog Odluke o usvajanju strategije razvoja urbanog područja Grada Smedereva, kao i predlozi odluka o izradi planova detaljne regulacije u delu grada između Ulice Crvene armije i železničke pruge na potesu Papazovac i solarne fotonaponske elektrane u Industrijskoj zoni.

Treba da usvoje i godišnji likvidacioni izveštaj Turističke organizacije Smederevo, kao i izveštaje o radu i poslovanju u prošloj godini ustanova čiji je osnivač Grad.

Odbornici treba da daju svoje mišljenje i o predlogu Rešenja o obrazovanju Gradskog štaba za vanredne situacije i da daju saglasnost na godišnji plan rada komunalne milicije Grada Smedereva.

Pre svega toga, treba da izjasne i o potvrdi mandata novom odborniku, a to je Božidar Lakićević, penzioner, koji će u Skupštinu zameniti Vesnu Kiš Kostić, koja na prošloj sednici, kako se navodi u materijalu, podnela usmenu ostavku.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!