Stigla prva dva pojačanja; Miloš Milisavljević i Nikola Ignjatović

SMEDEREVO, 27. jun 2024 – Na jučerašnjoj prvoj prozivci Smedereva čulo se da će tim za novu sezonu biti u priličnoj meri renoviran. Sudeći po današnjim vestima, to se već ostvaruje, novi igrači smederevskog prvoligaša su Miloš Milisavljević i Nikola Ignjatović.

Miloš Milisavljević (31) je igrač srednjeg reda, koji je svoju fudbalsku priču započeo u rodnom Valjevu, u ekipi Budućnosti. U Smederevo stiže iz Kolubare, u kojoj je proveo jednu polusezonu, nakon što je prethodnu igrao za grčkog drugoligaša Makedonikos.

U karijeri je nastupao još, između ostalih klubova, za Mačvu, Rad, Mladost iz Kaknja, Inđiju, TSC, Metalac, kragujevački Radnički…

Nikola Ignjatović (26) je centralni bek. Masda rođen u Smederevskoj Palanci, fudbalski je ponikao u OFK Beogradu, u kome je igrao u svim mlađim kategorijama. Potom je nosio dres Radnika iz Surdulice i još nekoliko domaćih klubova.

I Ignjatović je deo karijere proveo u Grčkoj, gde je nastupao za Diagoras, koji trenira naš stručnjak Ratko Dostanić, potom i za Eolikos Mitilinis, iz koga i stiže u Smederevo.

Sudeći po najavi Dragana Radojićića, novog šefa struke Smederevo, ova dvojica su verovatno tek početak, s obzirom da su odrešene ruke da nađu novu sredinu date nekolicini dosadašnjih prvotimaca.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!