Site icon podunavlje.info

Na PTT kupu orijentirci Čelika u dva dana osvojili dvanaest medalja

30. jun 2024 – Na terenima Divčibara, poslednjeg vikenda u junu održan je dvodnevni Post i Telekom’ kup.  Učestvovalo je 174 takmičara iz 15 orijentiring klubova, među njima 28 takmičara PSK Čelik prvog i 21 takmičar drugog dana. Prvog dana takmičari Čelika zauzeli su 6 prvih, 4 druga i tri treća mesta, a drugog tri prva, 4 druga i tri treća mesta. Kako se rezultati obe trke sabiraju, za plasman u PTT kupu to su takmičari Čelika osvojili 12 odličja – tri zlatne, 5 srebrnih i 4 bronzane medalje.

Najuspešniji,  sa osvojenim zlatnim medaljama, bili su Sofija Nikolić, Dragan Pavlović i Branko Grujić.  Srebrne medalje u Smederevo donose Sava Jovanović, Mina Vučković, Jelena Stanković, Saša Nikolić i Ivan Perišić. Bronzane su osvojili Filip Nikolić, Ema Pavić, Marta Trajković i Biljana Grujić.

Tako je na kraju polusezone, posle šest kola Orijentiring lige Srbije, PSK Čelik na drugom mestu iza vodeće Pobede, sa dobrim izgledima da u drugom delu nadoknadi trenutni nedostatak. Drugi deo sezone počinju septembru.

Fotografije su iz arhive članova kluba.

Exit mobile version