Dunavom do Herceg Novog – O, i to se može, evo Barba dokaz’o

13. jul 2024 – Vlado Georgiev je simpatije Smederevaca naprasno stekao u martu 2017. kada je na trgu održao „politički zabranjeni koncert“, a sada se i ljubiteljima Dunava „uvukao pod kožu“  isplovivši put od Beograda do Herceg Novog, počev od njihove omiljene reke. I oni koji su mu okrenuli leđa zbog njegovih poslednjih godina prilično rigidnih stavova, od antivakserskih do ravnozemljaških, ovo ne mogu da mu ospore.

Naime, Georgiev je juče stigao u Herceg Novi, pošto je njegovim brodom “Solena”, posle desetodnevnog putovanja započetog na Dunavu u Beogradu, preko prevodnice na Đerdapu, kanala Černavoda, Crnog mora, Bosfora, Mramornog mora, Dardanela, Egejskog mora, kanala Halkida, Korintskog kanala, zaliva Patre, pored jonskih ostrva i preko Krfa i Drača, najzad ušao u Jadran. Tako je na kraju desetog dana, doplovio u rodni Herceg Novi. Nadimak Barba, očigledno ne nosi samo zbog porekla.

Veliki pozdrav još jednom i želim vam da uživate u avanturama, jer drugačije nema smisla, napisao je na njegovim nalozima na društvenim mrežama Georgiev , koji će 27. jula u Herceg Novom, na škveru održati “Koncertu na vodi”.

Foto: privatna arhiva V. Georgiev X

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!