Sastav Smedereva se dopunjava i mladima; stigli centarfor i golman

SMEDEREVO, 14. jul 2024 – Posle Miloša Milisavljevića i Miloša Đokića, doskorašnjih krilnih napadača Kolubare, štopera Nikole Ignjatovića, povratnika iz Grčke, Aleksandara Vidovića, levog beka iz Novog Sada i Vojislava Balabanovića, povratnika iz Bangladeša, dres „oklopnika” zadužila su još dvojica novajlija; centarfor Boris Krstić (21) i golman Vukašin Đorđević (20).

Krstić je nekadašnji đak škole Partizana i član mlađih reprezentativnih selekcija,. Mladi i visoki centarfor (197 cm) rano se otisnuo u slovačku Žilinu, a onda na pozajmici igrao za subotički Spartak, niški Radnički i slovenačku Goricu. Pošto mu je ugovor sa slovačkim superligašem istekao, kraj Dunava je stigao kao slobodan igrač.

Golman Vukašin Đorđević je iz kategorije bonusa. Za njega se može reći da je povratnik u matični klub, jer je posle smederevskog Cepelina branio za mlađe kategorije „oklopnika”. Bio je i čuvar mreže Mladog radnika 1926, a najveći deo karijere sa zavidnim uspehom proveo je između stativa doskorašnjeg srpskoligaša OFK Mihajlovca.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!