Nerešeno s Crnogorcima u prvoj pripremnoj utakmici na Zlatiboru

ZLATIBOR, 17. jul 2024 – Fudbaleri Smedereva od ponedeljka se nalaze na pripremama na Zlatiboru, gde su danas imali prvi kontrolni meč. Rival im je bio crnogorski prvoligaš Petrovac, a obe ekipe za protivnika su imale tropsku sparinu: Smederevo 1924 – Petrovac 1:1 (1:1).

Smederevci su bolje ušli u meč i dobru igru krunisali vođstvom u 21. minutu. Posle dugog degažmana golmana Krstić je nadvisio svoje pratioce, glavom pronašao Đokića, koji je pogodio mrežu tima iz Petrovca.

Nešto agresivnije krenuli su potom crnogorski fudbaleri i nije prošlo mnogo stigli do izjednačenja. Nakon dobro organizovane akcije, sa krilne pozicije odigrana je povratna lopta, koja je pogodila kapiten smederevske ekipe Aleksu Markovića  i prevarila čuvara mreže Smedereva.

U nastavku susreta trener Dragan Radojičić i njegov kolega na kormilu Petrovca Zdravko Dragićević pružili su šansu ostalim igračima s klupe. I pored nekoliko pokušaja rezultat se do kraja susreta nije promenio.

Smederevo, treba i to pomenuti, na ovom susretu nije moglo da računa na trojicu povređenih igrača; kapitena Miroljuba Kostića, Luku Jankovića i novajliju Vojislava Balabanovića.

Smederevci narednu proveru imaju u subotu, kada se sastaju sa novosadskim prvoligašem, ekipom Mladost GAT.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!