Klub, najpovoljniji ponuđač biće novi član Prve kadetske lige FSRZS

24. jul 2024 – Fudbalski savez regiona Zapadne Srbije, čiji su članovi svi klubovi Podunavskog okruga, objavio je juče javni poziv za podnošenje obavezujućih ponuda za popunu upražnjenog mesta u Prvoj kadetskoj ligi FS RZS.

Ponudu mogu da podnesu svi klubovi drugih kadetskih liga FS RZS čiji je status utvrđen od strane nadležnog organa FS RZS, a koji nisu u prethodnoj takmičarskoj sezoni 2023/2024 direktno ispali iz Prve kadetske lige shodno propozicijama takmičenja.

Ponuda kluba podnosi se u pisanoj formi u zatvorenoj koverti i mora da sadrži iznos novčane naknade u dinarima koju je klub spreman da plati kao najbolji ponuđač, kao i dokaz o izvršenoj uplati depozita u iznosu od 10.000 dinara, a sve overeno pečatom kluba i potpisom zakonskog zastupnika.

Fudbalski klubovi čija ponuda ne bude ocenjena kao najpovoljnija, nemaju prava na povraćaj uplaćenog depozita, već taj depozit zadržava Fudbalski savez regiona Zapadne Srbije.

Izvršni odbor/Odbor za hitna pitanja FS RZS doneće odluku o popunjavanju slobodnog mesta u Prvoj kadetskoj ligi tako što će izabrati klub čija je ponuda finansijski najpovoljnija (najveća) sa rang-liste klubova prema vrednosti ponude.

Klub koji je izabran dužan je da u roku od pet dana od dana donošenja odluke Izvršnog odbora/Odbora za hitna pitanja FS RZS izvrši uplatu ponuđenog iznosa na račun FSRZS, u protivnom taj klub automatski gubi pravo na takmičenje u Prvoj kadetskoj ligi i umesto njega Izvršni popuniće ligu klub čija je ponuda bila prva naredna na rang-listi, pod potpuno istim uslovima.

Neposredna predaja ponuda obaviće se u petak 26. jula u 13 časova u prostorijama FSR Zapadne Srbije u Kragujevcu kada će biti otvorene i sačinjen zapisnik o predatim ponudama klubova.

Sve detalje možete da vidite OVDE.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!