Poziv privrednicima za učestvovanje na 137. Smederevskoj jeseni

SMEDEREVO, 3. avgust 2024 – U Smederevu će ove godine, od  5. septembra do 8. septembra, biti organizovana 137. tradicionalna Turističko-privredna manifestacija „Smederevska jesen 2024“. U okviru nje će biti održan Sajam privrede, u prostoru Centra za kulturu, pa su organizatori uputili javni poziv i objavili formular prijave na Internet prezentaciji Grada Smedereva:

Pozivamo Vas da učestvujete na Sajmu privrede, predstavite svoju firmu i upoznate posetioce sa Vašim asortimanom proizvoda i usluga, čime ćete doprineti kako svojoj afirmaciji, tako i uspostavljanju regionalne saradnje i privredne integracije.

U cenu zakupa uračunati su troškovi električne energije, obezbeđenje objekta i izrade štandova (postavljanje itisona i obodnih zidova, rasveta i opremanje kancelarijskog prostora, grafička identifikacija).

Prijavu o eventualnom učešću na Sajmu privrede dostavite najkasnije do 15.08.2024. godine, sa navođenjem sadržaja koji biste prezentovali, e-mail: privreda@smederevo.ls.gov.rs ili lično na adresu: Omladinska 1, Gradska uprava grada Smedereva, kancelarija broj 58 (treći sprat).

Pozivno pismo i Prijava

Skorašnji članci

error: Content is protected !!