Teška saobraćajna nesreća kod Mihajlovca, jedna osoba smrtno stradala

SMEDEREVO, 5. avgust 2024 – Na auto-putu, u ataru sela Mihajlovac, jutros oko 6 i 30 dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula. Automobil švajcarskih registarskih oznaka je iz još neutvrđenih razloga izleteo s kolovoza, smrtno je stradala osoba koja je bila na mestu suvozača, stepen povreda vozača se još utvrđuje, a dete koje je takođe bilo u automobili marke BMW je, srećom, po prvim informacijama, prošlo bez povreda.

Uviđaj je u toku, istraga bi trebalo da utvrdi kako je do ove teške nesreće došlo, da li je vozač zaspao ili je na neki drugi način izgubio kontrolu nad vozilom, koje je skliznulo s puta i udarilo u zaštitnu ogradu.

Nezvanično, reč je o porodici iz Tetova, na prviremenom radu u Švajcarskoj. Stradala je supruga vozača, kome je, rešenjem Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, određen pritvor.

Iz Javnog preduzeća Putevi Srbije oko 7 i 50 je saopšteno da se zbog ovog udesa saobraćaj na tom delu puta, između petlji Požarevac i Velika Plana, kod mesta Mihajlovac, odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom, uz napomenu i da će javnost blagovremeno biti obaveštena o normalizaciji saobraćaja, uz molbu učesnicima u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Foto: Instragram 192_rs

Skorašnji članci

error: Content is protected !!