Site icon podunavlje.info

Zoe Kida i Ida Prester i „Lolobriđida“ na koncertima u Malom gradu

SMEDEREVO, 8. avgust 2024 – Tvrđava muzike 2024 nastavlja se ove subote koncertima Zoe Kida i Ide Prester i „Lolobiđide“. Zoe će na bini u Malom gradu Smederevske tvrđave biti od 21, a nastup Ide Prester i „Lolobriđide“ predviđen je za 22 i 30.

Zoe Kida prisutna je kao kantautor i interpretator na domaćoj muzičkoj sceni više od dvadeset godina, najpre kao član alternativnog benda „Mistake Mistake“, a zatim kao osnivač i dugogodišnji član grupe „Zemlja Gruva“.

Muzički stil Zoe Kida predstavlja spoj elemenata soul, r’n’b, funk, pop, afro žanrova i aktuelnih muzičkih trendova i tendencija. Muzička eklektrika, uz prepoznatljiv vokal, jake energije, specifičnu pojavnost na sceni, ono je zbog čega je publika raznih generacija voli i podržava.

Ida Pester svojom beskrajnom pozitivnom energijom zarazila je publiku još pre 20 godina kad se pojavila „Lolobriđida“ i prodrmala muzičku scenu regiona. Od tada generacije odrastaju uz“ Kasio i šljokice“ i „Bivšu curu“, a bodre se uz „Ja se resetiram“ i „Sutra je dan“.

Ida Prester i „Lolobriđida“ su elektro pop bend poznat po neverovatnoj energiji živih nastupa, plesnim ritmovima, pulsirajućim basovima, neobični tekstovima, naravno i harizmatičnoj frontmenki.

Exit mobile version