Site icon podunavlje.info

KMF Smederevo počinje pripreme – na prvoj prozivci trojica novajlija

SMEDEREVO, 12. avgust 2024 – Posle ubedljivo osvojenog prvog mesta u Drugoj i povratka u Prvu ligu Srbije, futsaleri Smedereva počinju pripreme za predstojeće izazove. Na prvoj prozivci bila su i trojica novajlija, od kojih je svakako najzvučnije ime dugogodišnji reprezentativac Srbije Slobodan Rajčević. Pored njega, redove Smedereva pojačali su i Pavle Savković (22), koji je stigao iz Novog Sada, a iz Loznice grada mladi golman Petar Marojević (20).

Slobodan Rajčević, Pavle Savković i Petar Marojević

Pre nego što je obavljena prozivka prisutnima su se obratili i poželeli dobrodošlicu i uspeh u predstojećem prvenstvu predsednik kluba Goran Lazić, sportski direktor Saša Jeremić i Dragan Đorđević, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu, inače dugogodišnji član i reprezentativac iz ovog kluba.

Kraćim osvrtom na minulu sezonu i o onom što ekipu očekuje u narednom periodu govorio je trener Vladan Cvetanović.

– Ovaj rang je mnogo zahtevniji nego onaj prethodne sezone, kada smo sa 20 pobeda i dva poraza bili ubedljivo prvi. Dosta toga ćemo promeniti u načinu rada, u stručnom štabu sada su kondicioni trener Vladimir Vlahović i trener golmana Marko Jović, nekadašnji čuvar mreže ovog kluba. Do sada ste trenirali da učite, a sada ćete trenirati da se takmičite. – rekao je, između ostalog, trener Vladan Cvetanović, pre nego što su detaljan program rada izložili su Vlahović i Jović.

Prema planu stručnog štaba treninzi će se sprovoditi u hali, na atletskoj stazi u Tvrđavi i teretani kraj Veslačkog kluba. Rukovodstvo kluba ulaže napore da se uz pomoć sponzora i prijatelja organizuju desetodnevne pripreme van Smedereva, a start nove sezone planiran je za 20. septembar.

Exit mobile version