KMF Smederevo saznao protivnike na startu novog prvenstva Super lige

SMEDEREVO, 22. avgust 2024 – U prostorijama fudbalskog saveza Srbije u Beogradu juče su izvučeni parovi prvenstva Super lige u futsalu. KMF Smederevo u prvom kolu gostuje u Ivanjici, a u drugom aktuelnom šampionu ekipi FON na Banjici.

Prvenstvo počinje 20. septembra, a prvu priliku da vide svoje predstavnike u najvišem rangu futsala u Srbiji Smederevci će imati u trećem kolu, kada ovde gostuju Vranjanci.

Ensar Redžović

U međuvremenu, u KMF Smederevo su stizala pojačanja, pa su tako novi članovi postali Marojević, mladi reprezentativni golman, Savković, reprezentativac u selekciji do 23 godine i, svakako najzvučnije ime, Slobodan Boba Rajčević, koji ima više od 150 nastupa za futsal reprezentaciju Srbije, čiji je bio kapiten.

Najnovije pojačanje je Ensar Redžović (22), takođe reprezentativac, član A selekcije Srbije, koji u Smederevo stiže iz Novog Pazara.

Smederevci su odigrali i prvu pripremnu utakmicu; u Beogradu su sinoć savladali Crvenu zvezdu sa 5:2. Strelci za KMF Smederevo bili su Nikolić, dva puta, Prvulović, Rajčević i A. Knežević po jednom.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!