„Ukus Velike Plane“ ove subote i nedelje u Gradskom parku

VELIKA PLANA, 30. avgust 2024 – U Gradskom parku u Velikoj Plani ove subote i nedelje biće održana manifestacija pod nazivom „ Ukus Velike Plane“, njeno drugo izdanje nakon što je prošle godine ustanovljena.

Organizatori najavljuju dva dana ispunjena kulturno – zabavnim programom, a sve počinje  kabareom Ivana Bosiljčića „ Naše veče“ pod vedrim nebom. Potom će se drugog dana manifestacije predstaviti proizvođači prehrambenih proizvoda sa teritorije Velike Plane, ali i gosti. Posetioci će od  6 do 21 sat moći da obiđu štandove vina, destilerija, kraft piva, „slou fud“ proizvoda i da uživaju u besplatnoj degustaciji.

Za bolji užitak svaki posetilac će na ulazu dobiti vinsku čašu, a osim vina posetioce očekuje i bogat izbor sireva i hrane.

Posetioci će imati mogućnost da pogledaju izložbu slika, kao i da se sami oprobaju u slikarskim radionicama. Na zelenim površinama biće postavljene prostirke za sedenje, a obezbeđen je i kutak za decu gde će se mališani zabaviti programom preko videobima, ali i kroz interaktivne radionice koje će voditi profesionalni vaspitači.

Sve će biti začinjeno raznovrsnim muzičkim i zabavnim programom, od džeza i, evergrina, preko popa do tamburica, a za kraj manifestacije predviđen je koncert Marka Luisa.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!