Site icon podunavlje.info

Humanitarni koncert ovog utorka za pomoć porodici Davidović iz Lipa

23. septembar 2024 – Krajem avgusta velika nesreća je zadesila porodicu Davidović iz Lipa. Nenad Davidović, dvadesettrogodišnji poljoprivrednik, i njegova porodica iz Lipa, posle požara, ostali su bez kuće, štala i pomoćnih objekata sa alatom i poljoprivrednim mašinama.

Za manje od pola sata, vatra je progutala, najpre slamu i štalu, a kasnije i ostale objekte, uključujući i kuću u kojoj je živeo Nenadov nepokretan deda. Uz pomoć komšija i vatrogasaca, uspeli su da spasu sve životinje, neke od njih su povređene, a povrede je zadobio i Nenad dok ih je izvlačio iz štale. Ovaj mladić je već sutradan počeo sa obnovom, a zahvaljujući dobrim ljudima, pomoć u vidu novca i materijala već pristiže.

Njegovi Lipljani sada pokušavaju da mu pomognu priređujući koncert u organizaciji Kulturno-umetničkog društva “Lipe” i Doma kulture Lipe. Koncert ovog utorka e u 19 časova, a svaki vid pomoći bilo u građevinskom materijalu, hrani za stoku ili novčanim sredstvima, Nenadu bi dobro došao.

Broj dinarskog žiro računa

RSD 325930050039663623

OTP Banka

Vlasnik računa: Nenad Davidović

Kod deviznih uplata, na gore navedeno ime, mogu se uplatiti donacije putem Western Union-a.

U slučaju dodatnih pitanja ili želje da pomognete na bilo koji drugi način, budite slobodni javiti se Nenadu na broj telefona: +381654021175

Exit mobile version