Određene grupe za Kup Srbije, izvučeni parovi drugog kola Kupa GFSS

29. septembar 2024 – Krajem prošle nedelje FSS je objavio dve grupe timova za žreb takmičenja Kup Srbije, koji će biti održan 17. oktobra. Smederevo je u prvoj grupi i u nastavku možete da vidite potencijalne protivnike oklopnika. Dan ranije, u prostorijama GFS Smederevo su izvučen i parovi drugog kola nadmetanja za KUP GFSS, naredne srede u 15 i 30 sastaju se:

Vrbovac – Jedinstvo 1976,

SASK – Vožd 2020,

Kolarac – Osipaonica,

OFK Mihajlovac – Budućnost,

Mladi radnik – Ravni Gaj,

Sloboda – Petlić SD 2006,

Petrijevac – Lunjevac i

Drugovac – Crvena zvezda.

Od drugog kola, kao što možete da vidite, u takmičenje su uključeni i OFK Mihajlovac i Mladi radnik, članovi Zone „Dunav“. Sva nadmetanja, uključujući finala na međuokružnom i međuregionalnom nivou treba da budu okončana do 16. oktobra, kako bi se pobednici priključili timovima iz Prve i Super lige, koji ih čekaju u žrebu za prvo kolo Kupa Srbije.

Smederevo, kao jedini predstavnik regiona u dva najviša ranga, svrstano je u prvu grupa timova koji mogu međusobno da se sastanu. Ovu grupu čini 11 klubova članova Prve lige takmičarske 2023/24. koji nisu učestvovali u predtakmičenju i pet klubova pobednika u predtakmičenju za Kup Srbije, koji će, po uputstvu FSS, obavezno biti domaćini..

Osim ovih potonjih, potencijalni protivnici Smedereva su u prvoj grupi OFK Beograd, Jedinstvo iz Uba, Tekstilac iz Odžaka, Inđija, Mačva iz Šapca, Radnički iz Sremske Mitrovice, Grafičar iz Beograda, Vršac, Sloboda iz Užica, Mladost GAT iz Novog Sada, Dubočica iz Leskovca, Novi Sad, Trepča iz Kosovske Mitrovice i Zemun.

U drugoj grupi su Crvena zvezda i Partizan iz Beograda, TSC iz Bačke Topole, Vojvodina iz Novog Sada, Radnički 1923 iz Kragujevca, Čukarički iz Beograda, Mladost iz Lučana, Napredak iz Kruševca, Novi Pazar, Spartak iz Subotice, Radnik iz Surdulice I IMT iz Beograda, Radnički iz Niša, Javor Matis iz Ivanjice, Železničar iz Pančeva i Voždovac iz Beograda.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!