Radinčanke do prvog slavlja stigle preokretom u Sremskoj Mitrovici

SREMSKA MITROVICA, 6. oktobar 2024 – U utakmici trećeg kola prvenstva Super B lige rukometašice iz Radinca ostvarile su večeras prvu pobedu i to na gostujućem terenu, u Sremskoj Mitrovici: Srem Santa – Mladi radnik 17:21 (11:10).

Od početka susreta su domaće rukometašice predvođene efikasnom Natašom Radulović (8 golova), povele i sredinom prvog dela ima tri gola prednost. Pogotkom Lene Janković Radinčanke su smanjile na gol zaostatka, ali su Sremice ponovo otišle na plus tri.

Pre odlaska na odmor Anđelka Milanović (5) je smanjila razliku na gol zaostatka i tim najavila mogući preokret u drugom delu.

Samo što je počeo nastavak Nikolina Stojanović (4) izjednačila je, a pomenuta Milanovićka donela je i prvo vođstvo gošćama. Razbranila se i pred mrežom Mladog radnika Slađana Mitrović, na kraju proglašena za najbolju akterka meča. To su iskoristile Milica Ninić i Anđela Filipovića, onda i Nikolina Stojanović i Anđelka Milanović, donevši šest golova prednosti i najavile prvu ovosezonsku pobedu tima iz Radinca.

Narednog vikenda učenice novog trenera Zorana Valdevita i njegovog asistenta Aleksandra Adamovića dočekuju beogradski Radnički, kub sa bogatom šampionskom tradicijom.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!