Site icon podunavlje.info

Zbog biciklističke trke u nedelju privremeno zatvaranje mosta na Dunavu

11. oktobar 2024 – Policijska uprava u Pančevu obaveštava javnost da se na području grada Pančeva i opština Kovačica i Kovin u nedelju, 13. oktobra, od 10 do 14 časova, očekuje prolazak učesnika 63. međunarodne biciklističke trke kroz Srbiju, u okviru treće etape, od Zrenjanina do Požarevca, zbog čega će periodično biti obustavljen saobraćaj.

Biciklistička trka će se odvijati, između ostalog, i državnim putem Pančevo-Smederevo, obilaznicom oko naselja Bavanište, pa putem Kovin-Smederevo preko mosta na reci Dunav.

Što se trase u Smederevu tiče, trka će se, nakon prelaska mosta, kretati do Lipske rampa pa obilaznicom do Ralje, a ovaj deo pouta biće zatvoren od 11 časova.

Na svim ključnim saobraćajnicama na trasi trke biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija, a biće prisutni i pripadnici policije koji će upozoravati učesnike u saobraćaju o privremenoj zabrani saobraćaja.

Iz MUP-a apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise, saobraćajnu signalizaciju, kao i upozorenja pripadnika policije.

Exit mobile version