Site icon podunavlje.info

Počela besplatna deratizacija u Smederevu, akcija traje do 23. novembra

SMEDEREVO, 16. oktobar 2024 – Grad Smederevo je zaključio ugovor o izvođenju sistematske deratizacije sa Preduzećem Eko-San Plus. Juče su stručne ekipe počele sa izvođenjem deratizacije, a planirano je da akcija traje najkasnije do 23. novembra, u zavisnosti od vremenskih prilika i stanja  brojnosti glodara na terenu.

Sistematska deratizacija u organizaciji Gradske uprave Smedereva za fizička lica, preduzetnike i pravna lica potpuno besplatna je i ne treba plaćati izvršenu uslugu.

Da bi se sistematska deratizacija uspešno obavila, neophodno je da građani omoguće pristup podrumskim prostorijama i dvorištima.

Akcijom će biti obuhvaćena individualna domaćinstva, podrumi zgrada za kolektivno stanovanje, srednje i osnovne škole, predškolske, zdravstvene i ostale ustanove, zadruge po selima, pekare, trgovinske radnje, ugostiteljski objekti, kanalizacione mreže, gradska smetlišta, divlje deponije, zelene pijace, groblja, priobalje Dunava, Tvrđava.

Preparat za deratizaciju zvanično je registrovan i dozvoljen za upotrebu, a svi preparati će biti postavljeni u količini i na način da se spreče slučajna trovanja ljudi i životinja.

Exit mobile version