Radinčanke u Prokuplju došle do trećeg uzastopnog trijumfa u prvenstvu

PROKUPLJE/SMEDEREVO, 20. oktobar 2024 – Rukometašice iz Radinca, posle pobede u prošlom kolu, kada su savladale ekipu Radničkog iz Beograda, i pretpošlom, kada su gostima bile bolje od Srema, nova dva boda, u petom kolu prvenstva Super B lige, upisale su sinoć u Prokuplju, ubedljivo savladavši domaće: Topličanin – Mladi radnik 19:29 (9:16).

Kao i na prošlom susretu, i ovaj meč je pogotkom otvorila Lena Janković, koje je ubojitom levicom mrežu rivalki pogodila čak 9 puta i bila najefikasnija igračica utakmice.

Domaće su na početku u dva navrata uspele da izjednače, a kako je susret odmicao gošće su samo povećavale prednost i na odmor otišle sa 7 golova viška.

Milica Ninić

Predvođene najboljom akterkom meča, iskusnom Milicom Ninić (3), koja je sjajno razigravala svoje saigračice, Radinčanke su u 47. minutu, pogotkom Anđelke Milanović (3) otišle na 11 golova razlike i visoko vođstvo sačuvale do kraja susreta.

Nova pobeda za rukometašice iz Radinca znači i iskorak ka vrhu tabele, sada sve ekipe od drugog do petog mesta, ORK Beograd, Vojvodina, Temerin i Mladi radnik, imaju po 6 bodova i poređala ih je samo gol razlika.

Sledi dvonedeljna pauza nakon koje Radinčanke u Smederevu dočekuju jednu od tih ekipa – Temerin.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!