Ušao u tužilaštvo da preda podnesak, ispala mu kesica s marihuanom

SMEDEREVO, 22. oktobar 2024 – Po nalogu dežurnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu danas je uhapšen N. A. iz Smedereva (40),  Naime, danas, nakon što je od strane tužilačkog osoblja u hodniku tužilaštva u toku radnog vremena uočena PVC kesica u kojoj se nalazila zeljasta zelena materija nalik na marihuana, policijski službenici PU Smederevo izvršili su  forenzički pregled lica mesta. Nakon toga se pristupilo identifikaciji u tom momentu nepoznatog učinioca i utvrđivanja tačnih okolnosti pod kojima se droga našla u službenim prostorijama.

Na osnovu prikupljenih dokaza osumnjičenom N. A. je prilikom ulaska u prostorije tužilaštva kako bi predao podnesak, budući da već od ranije takođe ima svojstvo osumnjičenog u jednom drugom postupku, PVC kesica najverovatnije slučajno ispala iz džepa a da on to nije ni primetio, nakon čega se udaljio iz zgrade tužilaštva.

On će u uz krivičnu prijavu biti priveden javnom tužiocu radi saslušanja zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, navodi se u današnjem saopštenju Osnovnog javno tužilaštva.

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!